1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PODŁĄCZENIE XBOX-a 360 NA DWA MONITORY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotrek13_95, Listopad 6, 2014.

  1. piotrek13_95

    piotrek13_95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    Witam,
    Posiadam grę Call of Duty Modern Warfare3 i gra na multiplayer split screen nie jest najbardziej komfortowa i dlatego chciałbym się dowiedzieć czy można taką konsole podlączyć na dwóch monitorach to wypali a jeżeli ktoś posiada odpowiednią wiedze na ten temat to proszę opisać jak to powinno wyglądać :D
    z góry wielkie dzięki

    AggresisivePito
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie da się, albo split screen albo dwie konsole.
    inaczej nie ma możliwości
     
  4. piotrek13_95

    piotrek13_95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    okej dzięki :p a miałem cichą nadzieję
     
  5. piotrek13_95

    piotrek13_95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    okej a jeżeli dwie konsole to jak je połączyć ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kablem sieciowym :)
     
  7. piotrek13_95

    piotrek13_95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    chodzi o kabel ethernet tak i to jest wszystko czy jakąś sieć trzeba jeszcze skonfigurować?
     
  8. rastaman2626

    rastaman2626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2014
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    N S
    chyba że Cię stać na nowy telewizor to poczytaj

    Granie w 2 graczy na pełnym ekranie dzięki TV 3D
     
Wczytywanie...

Poleć forum