1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie xbox-a przejściówką VGA S-VIDEO do monitora.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Favi413, Luty 5, 2011.

  1. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Chciałbym się spytać czy można podłączyć xbox-a 360 pod monitor takim kablem: TANIO - KABEL KONWERTER PC - LAPTOP VGA na S-VIDEO (1433680810) - Aukcje internetowe Allegro narysowałem taki schemat.
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Powinno dzialac:)
     
  4. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co z jakością obrazu?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary poczytaj na elektrodzie...........te przejściówki nie działają..........wogóle...........ani na komputerach ani na laptopach ani wogóle...........
     
  6. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    ta przejściówka nie działa to jest gów*o bo sam z niewiedzy kupiłem
     
  7. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Nie działa .. Lepiej już kupić monitor i podłączyć go kalem vga ( specjalnym do xbox kupisz za około 20 zł na allegro) jakość dobra i taniej od tv .Potrzebna jeszcze 1 przejściówka 2 chinch na jack i 2 prześciówka z wejściem na 2 jack . Z jednej strony podłąnczasz do przejściówki z jackiem a z drógiej do głośników ( stereo lub 2.1)
     
  8. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    A dlaczego nie kupisz po prostu kabla VGA do monitora?
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Napisz jaki masz monitor to Ci powiem czym podłączyć
     
  10. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, ten będzie ok. Tylko się nie spodziewaj HD :D
     
  12. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie jest monitor do HD, mam nadzieję że nie będą pokazywały mi się na monitorze jakieś anomalie.
     
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Właśnie na takiej jakości kablu mogą wystąpić ponieważ na nim obraz jest przesyłany analogowo nie to co w przypadku HDMI - cyfrowo. Dlatego w kablach VGA liczy się wykonanie i jakość bo musi on dobrze przesyłać obraz. Mogą wystąpić jakieś pasy czy coś ale to tylko przypuszczenia więc najlepiej będzie jak kupisz i sprawdzisz
     
  14. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum