1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xboxa 360 do Monitora z wbudowanym kablem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ifan13, Sierpień 14, 2012.

  1. ifan13

    ifan13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chcę podłączyć Xboxa 360 do monitora z wbudowanym kablem. Mam pytanko. Czy jeśli podłączę ten kabel do Xboxa: VGA HD AV CABLE | Xbox 360 | ROBSON.PL lub VGA HD AV CABLE | Xbox 360 | ROBSON.PL i połączył go przez przejściówkę: MINI GENDER CHANGER | Xbox 360 | ROBSON.PL to by zadziałało? Oczywiście do tego X360 ADAPTER RCA/CHINCH | Xbox 360 | ROBSON.PL aby był dźwięk. Dodatkowo dodaję zdj mojego kabla od monitora:
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Dzięki za Odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BlackJoint

    BlackJoint Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tak będzie działać sam z tego korzystam i jest calkiem ladny obraz tylko po co ci Mini gander changer skoro mozesz podłaczac juz przez VGA : )
     
  4. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko pamiętaj, że na tych kablach, które podałeś na 90% obraz będzie "duszkowatej" jakości. Dlaczego? Bo cena (pierwsza rzecz na jaką można zwrócić uwagę). I dlatego też, bo nie jest to ani M$, BigBen, MadCatz ani SpeedLink.
     
  5. ifan13

    ifan13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    BlackJoint muszę kupić przejściówkę gdyż obu kabli nie połączę. Chyba że się myle.
    A BlackJoint jak u ciebie jest? Jakie i gdzie kable kupowałeś?
     
  6. BlackJoint

    BlackJoint Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Gdy kupowałem xbox na allegro to kabel VGA (Microsoft) był razem w komplecie także nie wiem gdzie był kupywany .
    To jest tak mam kabel podłączony z xbox do monitora (vga) a 2 czincze podłączone przez adapter do mini jacka 3,5mm : )
     
  7. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A u mnie 2 chinche idą prosto do wieży i jest ok bez bawienia się z przejściówkami :)
     
  8. ifan13

    ifan13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    yyy... to chyba normalne, że twój monitor ma wejście VGA, nie? Sprecyzuj to co chciałes powiedzieć bo teraz wydaje się to kompletnie bezsensu w stosunku do reszty tematu :/
     
  10. ifan13

    ifan13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok zacznijmy od początku. Chcę podłączyć Xboxa 360 do mojego monitora z wejściem: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    Chcę kupić kabel VGA HD AV CABLE: VGA HD AV CABLE | Xbox 360 | ROBSON.PL lub VGA HD AV CABLE | Xbox 360 | ROBSON.PL.
    Ten kabel ma wejście: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://pic.wholesaleonelectronics.com/small/m/cheap-vga-hd-av-cable-for-xbox-360-1206-3.jpg więc nie połączę ich ze sobą. Dlatego chcę kupić przełączkę: MINI GENDER CHANGER | Xbox 360 | ROBSON.PL i chcę wiedzieć czy to będzie działać, gdyż kiedyś jak chciałem kupić w Media Markt to powiedzieli mi że coś takiego nie będzie działać. Teraz powinniście zrozumieć.
     
  11. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dlaczego chcesz połączyć kabel z kablem? Tak zrozumiałem. Powinno działać (chyba więc nie bierz tego na 100%), ale serio napisz PO CO?
     
  12. BlackJoint

    BlackJoint Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
  13. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ty, to możliwe. Fajnie by było gdybyśmy znali model monitora.
     
  14. ifan13

    ifan13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Monitor jest stary. Ma on chyba już z 8 lat. Kupowałem go z Komputerem. Model Monitora: Mag Innovision 700p.
    Jeśli znacie inny sposób, co by był zadziałał z tym monitorem to piszcie.
     
  15. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To wychodzi z niego ten kabel czy nie?
     
  16. ifan13

    ifan13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. BlackJoint

    BlackJoint Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    a jak masz podpietego pc do tego monitora ? Mozesz zaryzykowac z ta przejsciowka ale reki nie dam uciac ze bedzie dzialac .
     
  18. ifan13

    ifan13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Będzie działać z tym gender changerem. Nie wiem nad czym się tu zastanawiać - ma działać.

    Do osób, które się nie znają i wprowadzają w błąd - nie piszcie nic.
     
  20. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie no, powinno być ok. No bo jednak to cały czas będzie szło schematem "wyjście (x360) > wejście (monitor)"
     
Wczytywanie...

Poleć forum