1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie xboxa 360 do monitora.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sauron96, Kwiecień 16, 2011.

  1. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanko:
    Czy dam rade podłączyć xbox'a 360 do monitora z wejściem D-SUB takim kablem?? KABEL HDMI - VGA M-M 1,5m - IZOLACJA W OPLOCIE (1564667722) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie radze kombinować, monitor może nie odbierać sygnału to hdmi i vga to 2 rozne rodzaje sygnałow. zainwestuj lepiej w kabel VGA od Microsoftu
     
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    lub w vga od bigbena. jest tanszy a taka sama jakość
     
  5. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Jak poprzednicy. Kabel VGA drogi nie jest, ale przynajmniej bedziesz mial pewnosc, ze bedzie hulal. ; )) a sam moge powiedziec, ze jakos na tym kablu jest godna podziwu jak na VGA. ; ))
     
  6. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a moze mi ktos dac linka na allegro z tym kablem vga co Macireks pisał?
     
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    troche drogi ten kabel a ja zbieram forse na gry ;/ a jak uzyje tego pierwszego co pokazalem na poczatku to moze sie cos zepsuc??
     
  9. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    I poza tym będziesz miał problem z wyciągnięciem dźwięku.Lepiej kup kabel ten co wymienili poprzednicy.
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    tym kablem na poczatku to mozesz sobie nim tyłek podetrzeć... kup oryginalny kabel bo inaczej będziesz miał na ekranie pojawiające sie i znikające niebieskie pasy i podwojone litery ;/
     
  11. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    2,50 człowieku, proszę cię...
     
  13. kamill1122

    kamill1122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum