1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie xboxa 360 i pc do jednego routera.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wert999, Listopad 29, 2010.

  1. wert999

    wert999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam pytanie.Czy mogę podłączyć Xboxa 360 i PC do jednego routera i czy będę mógł surfować po internecie i grać na Xbox live jednocześnie i nie wpłynie to na rozgrywkę.Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Ja tak mam cały czas i jakoś nie sprawia mi to problemy w jednym jak i w drugim.
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Bedziesz mogl chyba, ze ktos Ci na kompie zapusci sciaganie pornusow to lipa z graniem :p
     
  5. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Ja tak mam połączone tylko, staram sie nie używać neta i xboxlive'a naraz w obawie przed lagami podczas grania.
     
  6. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja tak mam i podczas przegladania www sa problemy z graniem. podczas gry w fife przeskakuje za kazdym razem jak ktos na kompie przeladuje strone. jak gram w call of duty nie ma problemow - nie wiem z czego to wynika , ale przetestujesz sam :)
     
  7. dredg

    dredg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko zalezy od jakosci twojego neta :p
     
  8. magikgt

    magikgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Dokładnie,wszystko zależy od tego jakiego masz neta,ja mam tak ciągle i nie ma problemu-mimo że net z kablówki :) ,wcześniej była neo i też było ok.Pzdr
     
  9. CybPL

    CybPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zawsze można na routerze przydzielić na sztywno część pasma tylko dla Xboxa. W taki sposób obojętnie co będzie się działo na PC, dla konsoli pozostanie kawałek. Kwestia spojrzenia w konfiguracje routera.
     
  10. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Jesli czyjs router to potrafi, i w dodatku QoS nie zamuli go tak ze przestanie wogole dzialac.
    Ale owszem mozna, mozna tez ustawic po prostu nizszy priorytet dla wszystkiego poza xboxem, albo nie sciagac torrentow w czasie dgy sie gra :)

    Normalnie skonfigurowana siec nie powinna mulic w trakcie otwierania stron WWW. No chyba ze ktos otwiera 20 na raz :D
     
  11. Domisio

    Domisio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niedawno kupiłem Xbox 360 Slim 4GB. Nie znam się z bardzo, jest to moja pierwsza konsola. Chciałbym zarejestrować się w Xbox Live oraz używać internetu, ale nie wiem jak to zrobić. Wiem, że moja konsola posiada Wi-Fi, ale nie wiem czy żeby używać internetu bezprzewodowo potrzebny jest Wireless Networking Adapter? Jeżeli nie to jak podłączyć internet? Ja posiadam modem (mam internet w Toya) i zwykły kabel do komputera. Pozdrawiam i proszę o pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum