1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xboxa do internetu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid11, Sierpień 31, 2010.

  1. dawid11

    dawid11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chcę podłączyć xboxa do internetu i cieszyć się graniem z innymi użytkownikami. Chcę podłączyć kablem z routera. Co mam zrobić po podłączeniu xboxa do sieci? (jakieś wskazówki?). Gdzie się konto zakłada itp. itd. Czy trzeba coś wykupywać żeby grać w online? Proszę o instrukcje jak to i gdzie zrobić. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Despayre

    Despayre Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żeby grać online musisz posiadać konto Gold , które kupujesz na jakiś czas (miesiąc , 48h , 3 miesiące). Na koncie Silver niestety nie możesz grać.
     
  4. dawid11

    dawid11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To spoko. A gdzie się zakłada konto ?;>
     
  5. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    masz nowa konsole czy uzywana? na nowej masz 3 konta na ktorym masz golda na 1 miesiac. Inne rozwiazanie zakupic sobie, wpisac kod i grac
     
  6. dawid11

    dawid11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowa konsola, nieprzerobiona. Gdzie owe konto założę? !!!
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    W xboxie z tyłu jest takie wejście RJ45 na kabel do internetu. Włóż go tam i w xboxie wejdź w dział moja konsola xbox i tam najedź tym padem na swojego avatara. Kliknij A na padzie i w tym menu zatwierdź "Dołącz do usługi Xbox Live"

    EDIT: UP@ Wyprzedziłeś mnie o pare sekund ;p
     
  9. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Podłączasz xboxa kablem,wchodzisz w dołącz do xbox live,postepujesz zgodnie ze wskazuwkami,aha i w ustawieniach konsoli zmień region na anglię albo stany zjednoczone.
     
  10. dawid11

    dawid11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki all. Przy rejestracji natrafiłem na problem. Otóż: "Do kontynuowana potrzebny jest rodzic". Takie coś mi wyskoczyło. Da się to jakoś ominąć przy rejestracji czy każdy przez to przechodzi ?;>
     
  11. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Chyba masz filtr rodzinny, poproś rodzica by ci pozwolił się zarejestrować na Live albo by ściągnął blokadę.
     
  12. rexXxio

    rexXxio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TG
    Albo podaj inna date urodzenia, tak zebys mial wiecej niz 18 lat :)
    Jaka masz konsole? Podlaczyles ja kablem? Moze nowa 250GB to ona leci po WiFi !
     
Wczytywanie...

Poleć forum