1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie xboxa do laptopa/ hdmi ?? Nie działa... ;/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez milson12, Styczeń 19, 2009.

  1. milson12

    milson12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam pytanko.
    Chodzi o to że w laptopie mianowicie Acer Extensa 5630 mam wejscie HDMI.
    Chcialbym podlaczyc xboxa do laptopa zeby mi dzialal na ekranie laptopa. Ale gdy go podlaczam nic sie nie dzieje, nawet nie ma inf. ze wykryto jakis nowy sprzet. (podlaczalem normalnie za pomoca kabelka HD) :))

    Nie wiem co zrobic, moze do tego sa jakies sterowniki?? Czy moze zakupic kabel ktory jest stworzony do laczenia xboxa z monitorem. - Ale czy bedzie dzialal na laptopie? ;/ --->KABEL VGA XBOX360 do MONITORA LCD PROJEKTORA od SS (524389847) - Aukcje internetowe Allegro

    Z gory dzieki za odp. :]

    Pzd

    milson12
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    To w laptopie to jest chyba wyjście a nie wejście więc działać nie będzie.
     
  4. milson12

    milson12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to w takim razie co mam zrobic?? Jesli kupie ten kabelek z allegro to bedzie mi dzialalo ?? :D
     
  5. Abdulas

    Abdulas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ!!!! W laptopach wejscia graficzne sa tylko OUT,a nie IN...czyli tylko mogą wypuszczać obraz a nie wpuszczac
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zapomnij kup sobie monitor
     
  7. Exorinus

    Exorinus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Ale radzilbym ci kupic dobry monitor z HDMI i glosnikami
     
Wczytywanie...

Poleć forum