1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podłaczenie xboxa do laptopa nowy sposób!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez logan33, Luty 7, 2009.

  1. logan33

    logan33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam pytanie czy po zakupie takiego urzadzenia TUNER HYBRYDOWY zewnętrzny TV/FM na USB F-VAT (549561102) - Aukcje internetowe Allegro
    bede mógł podłączeć xboxa 360 za pomocą wejscia s-video do laptopa, oraz czy taki tuner obsługuje na wejsciu rozdzielczość 1280x720 czy tylko zwykłe 640x480?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Raczej nie spodziewaj sie wiekszej rozdzielczosci niz zwykla TV.
    Podlaczyc sie da, ale z jakoscia nie bedzie super. Proponowal bym kupic cos lepszego -drozszego.
     
  4. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Ja kiedyś coś podobnego miałem i po podłączeniu okazało się że obraz z dzwiękiem był opóźniony kolo 2 sekund tak grać się nie da.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a jest w ogole sens sie w to bawic????
     
  6. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no sens jest wtedy kiedy chcemy uzywac laptopowego wyswietlacza do gry
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    15,4 (max 17) cali do grania w gry z xboxa????? jakos co najwyzej svga??? (przy zalozeniu ze kupic dobry tuner ) koszt pewnie z 200-300, za tuner hd jeszcze wiecej....lepiej kupic monitor za 500 :)
     
  8. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skąd wiesz jakie zamiary ma pytający? :] Może chce mieć mobilną wersję xboxa :)

    btw. na kompie można grać na 15'' a na xbox już nie? Jakaś mania ostatnio z dużymi tv, monitorami itp...
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no tak ale na laptopie sie gra w odleglosci 0.5 metra od wyswietlacza na klawiaturze a xboxem z padami jakos tego nie widze..... tak czy owak jak bym mial tylko latopa i xboxa to bym nie kombinował tylko kupil najtaszy panoramiczny monitor jakies 20" :)
     
  10. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    To tak jak granie na padzie na kompie :DD
     
  11. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    po 1. to nie jest nowy sposob. TV IN (tunery) sa od dawna juz na rynku.
    po 2. napewno nikt by nie chcial grac na zwyklym monitorku no chyba ze masz jakis duzy panoramiczny :)
    po 3. xbox + tv to najlepsze co moze byc :) Hehe :>
     
  12. satinav

    satinav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    toruń
    jeśli chcesz podłaczyć to na pewno nie urządzeniem firmy medion :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum