1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podłączenie xboxa do live za pomocą kabla

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dominik20212, Styczeń 18, 2012.

  1. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. dommal4

    dommal4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pruszcz Gdański
    musi być router. Próbowałem z modem-em połączyć.
     
  4. stefano21

    stefano21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie słuchaj nie potrzebny ci żaden router, wystarczy karta siecowa w kompie do którego podłączony jest modem spinasz kablem RJ45 konsole z sieciówką i jechane
     
  5. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    a co jeśli ma tylko jedno rj-45 przy pc? chyba że modem jest pod usb to wtedy ok - ale ma to dużo minusów: problemy z odblokowaniem portów, pc cały czas musi być włączony itp
     
  6. karol22

    karol22 Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    modem bez rutera , nic nie ruszy , chyba ze lepiej jest bez kabla przez wifi zpokoju do pokoju.
     

Wczytywanie...

Poleć forum