1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xboxa do TV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez imbir8, Kwiecień 5, 2013.

  1. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam,
    mam o to taki kabel:
    [​IMG]
    I xboxa bez hdmi (wiem pewnie zaraz padnie). I moje pytanie brzmi czy jakbym kupił przejściówkę z vga do hdmi i podpiął ten kabel z tą przejściówką do tv z hdmi oraz te 2 czincze do miejsca na czincze to można było by grać w hd czy wogóle mi nie wyświetli obrazu??
    Z góry dziekuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    raczej wątpię aby to działało moim zdaniem lepszym wyjściem będzie podłączyć przez av..
     
  4. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To juz nie bedzie to samo co na przejsciowie Hd tez mialem na zwykle av jak zakupilem slima i mowie ale gowniany obraz jak w ps2 moze troche lepszy pozniej odpalilem po hd i odjazd galy wypala.
     
  5. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Nie baw się w przejściówki - kup kabel Component*.
     
  6. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    @up
    Przecież napisał że ma Xboxa bez HDMI.

    Proponuję podłączyć to kablem component, najprostsze rozwiązanie aby uzyskać obraz HD.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  7. FarMer2211

    FarMer2211 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Nie ma przejsciowek zwykłych, bo to przez av jest analogowo, są konwentery ale lepiej kupić z hd bo niedosc że taniej to i pewniej.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk
     
  8. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Faktycznie, musiałem się zapomnieć - mój błąd. Pozostaje Component.
     
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A nie masz czasem w TV wejścia VGA?
     
  10. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Niestety kupiłem taki TV że nie ma ani VGA ani czincz, ma tylko hdmi. Mam kabel Component ale niestety go nie podepnę, musze x-a podpinać pod eurozłącze. Dałem **** przy kupnie TV.
     
  11. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Czyli w TV masz eurozłącze i hdmi ? jeżeli tak to pozostaje Ci kabel Component który na końcu ma zapewne chinche lecz przejściówka z chinch>av(eurozłącze) nie pogarsza obrazu a ten kabelek daje naprawdę jakoś zbliżoną do hd :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum