1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xboxa ONe

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wicio12387, Lipiec 13, 2015.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wicio12387

    Wicio12387 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Posiadam taki oto adapter http://sklep.rms.pl/lindy-38192-przejsciowka-konwerter-wt-mini-hdmi-gn-vga-0-1m
    Oraz ten Monitor http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-b2230/specs/
    Czy z tymi przedmiotami podlącze xboxa one tak żeby miał rozsądną grafike ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Wicio12387

    Wicio12387 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    CZemu niby ? co zrobić żeby działało ?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jest napisane ze ten konwerter nie obsluguje HDCP, a z tego co pamietam to ONE to obsluguje
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie zakładaj wielu takich samych tematów, kolejna sprawa nie będzie działać odpisane miałeś w pierwszym poście. Cyfrowe z analogiem nie będzie działać i tyle a jak nawet zadziała to jakość będzie jak byś na kineskopie grał. Zamykam i kosz to samo z kolejnym tematem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum