1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xboxa Pod Laptopa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PitereekKP, Styczeń 28, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. PitereekKP

    PitereekKP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam Mam Pytanie Mam Laptopa Z Wejściem HDMI I Chciałbym Podłączyć Xboxa I Pytanie Czy Potrzebuje Program Czy Muszę Ustawić To W Komputerze Z Góry Dziękuje Za Pomoc : )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ziutexxx1992

    ziutexxx1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w klawiszach funkcyjnych powinienes miec opcje zmiany obrazu. Pewnie bedzie Fn+ jakis F od 1 do 12 :)
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A ja się mogę założyć, że masz WYJŚCIE a nie WEJŚĆIE HDMI :]
     
  5. ziutexxx1992

    ziutexxx1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a bez kitu :p mi sie powalilo z tym no kurde... ten co rzuca obraz :p
     
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    podłaczyć możesz. tylko nic nie zobaczysz he he.
     
  7. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    lepiej nie podlaczaj, bo z dymkiem pojdzie ; D.. da rade podlaczyc pod matryce lapka, tylko trzeba kupic jakis "bajer" za 60 zl chyba, bylo juz na forum uzyj szukajki i mozgu
     
  8. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    k**** mać ostani raz to robię bo nie będe za leni przekopywał forum.
    łatwiej napisać temat niż ruszyć mózgownicę i poszukać?

    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/how-jak-podlaczyc-x360-pod-matryce-laptopa-12032.html

    i zamknijcie ten temat.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum