1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xbox'a pod Pc.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Przemek1343, Maj 26, 2012.

  1. Przemek1343

    Przemek1343 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łomża
    Cześć wszystkim, chciałbym się spytać czego bym potrzebował, żeby podłączyć mojego xbox'a pod monitor belinea 1925 s1w oraz jak zrobić dźwięk w głośnikach Encore P-101, za pomoc oczywiście pomógł :).

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przemek1343

    Przemek1343 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łomża
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  5. Przemek1343

    Przemek1343 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łomża
    no tak, ale u mnie nie wiem co jest, ale nawet żebym za pewne podłączył jak wybieram menu, nie ma czegoś takiego, żeby zmienić wyświetlany obraz..
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    przycisków na monitorze nie ma ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum