1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xbox'a Slim do neta przez Wi-Fi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bazagazeal, Czerwiec 23, 2011.

  1. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam.
    Jestem zielony w tej sprawie, dlatego chcę zadać pytanie.
    Mam Xbox'a 360 Slim 4GB i posiadam router TP-LINK.
    Posiadam hasło Wi-Fi. Gdy wpisuję poprawnie hasło Xbox nie chce się w ogóle połączyć.
    Co mam zrobić ? Dodam, że hasło nie jest moje tylko jakieś 24 cyfrowe.
    Bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    192.168.1.1
    login i hasło powinno być - admin

    Wchodzisz w wireless, wirless settings i szukasz wiersza odpowiedzialneog za hasło (Password albo PSK Passphrase)
    Zmieniasz na swoje, min. 8 znaków
    Save w celu zapisania i spróbuj po chwili wklepać to samo hasło w xboxie
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    zrestartuj router i zobacz w ustwieniach routera czy nie masz właczonego filtrowania MAC adresów. jeśli tak, to wyłącz.
     
  5. dennykropka

    dennykropka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo naciśnij przed wpisywaniem hasła przycisk qss ( quick secure coś tam ). Ja tak mam na TP-linku
     
Wczytywanie...

Poleć forum