1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczenie xboxa z neostrada.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PeniGrom, Grudzień 30, 2009.

  1. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam ! Mam problem a mianowicie, za ch**a nie wiem dlaczego nie wykrywa mi kabla podlaczonego do kompa? Mam kabel scrossowany i wczesniej mi wykrywalo go jako polaczenie lokalne,a dzisiaj zrobilem formata i nie wykrywa mi go;/ Moze mi ktos pomoc? Wie ktos co mi sie stalo z tym komputerem?? Prosze o Pomoc!

    @edit
    Moze jakies polaczenie sieciowe musze utworzyc? Tylko jakie? Nie znam sie na tym za bardzo mowie od razu;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a masz zainstalowane sterowniki do karty sieciowej??/
     
  4. Kamils

    Kamils Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli to neostrada to mozliwe ze nie masz jakis sterownikow do modemu. A jesli masz wszystko zainstalowane to moze sprobuj zadzwonic na infolinie, moze pomoga.
     
  5. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    spróbuj przez USB ale wczesniej pobierz sterowniki bo neo nie daje przewaznie sterownikow pod USB( no jak tak mialem )
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    o czym wy piszecie??? macie w ogole jakies pojecie??? jak ma neo przez usb to chyba ma sterowniki do tego bo by mu net nie chodził na kompie.

    problem jest w tym ze nie ma polaczenia po karcie sieciowej .

    tak jak napisałem pewnie nie ma sterowników do sieciowki albo wylaczona jest w menadżerze urzadzan.
     
Wczytywanie...

Poleć forum