1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xboxa Z Radiówką??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamilokamilo18, Czerwiec 6, 2009.

  1. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanko.Chciałbym podloczyc xboxa z pc przez kabel ethernet mam karte sieciową w pc fast ethernet zgodną z via i czy jest to mozliwe??ip mam stale ale nie widoczne w panelu sterowania??prosze o odp:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Flisek

    Flisek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Powinno się dać podłączyć, ale proponuję samemu spróbować! ;)
     
  4. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale jak jak mam neta do pc podloczone wejsciem takim telefonicznym do karty sieciowej a tam jest tylko jedno wejscie takie to gdzie podepne kabel ethernetjak tam nie ma 2 tekich wejsc???:(
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    kup w komputerowym karte sieciowo usb, bodajże 15-20zł kosztuje,lub router ale to koszt już około 100zł
     
  6. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja próbowałem i mi się nie udało, problem z konfliktem DNS
    Router to najlepsze rozwiązanie
     
  7. renegat661

    renegat661 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez mam problem z radiówką, ty że ja nie wiem jak skonfigurować adres IP cobym nie wpisywał jest błąd o niezgodności IP. stąd pytanie czy jak kupie sobie router to moje problemy znikną czy będę musiał isć do mojego dostawcy internetu i dostać od niego kolejny adres ip który będzie należał tylko do konsoli. Z góry dziękuje za rzetelną odpowiedz;]
     
  8. sasukepl

    sasukepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mozesz kupic tani switch
     
  9. l0rak

    l0rak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śmigiel
    Jesli dostawca nie blokuje ttlem mozliwosc podlaczenia ruteru lub ruter ustawia go automatycznie powinno obejsc sie bez problemow. Za okolo 100zl wyrwiesz juz ruter z wi-fi nawet.. Z definicji rutera wynika iz zarzadza on Twoja siecia, oczywiscie po poprawnym skonfigurowaniu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum