1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Xboxa z Ruterem ! Pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MikkpoL11, Listopad 23, 2009.

  1. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam . Chciałbym podłączyć ruter z Xboxem . Mam pytanie czy jak podłącze adapter ethernet (do xboxa ) to na xboxie będę miał cały czas internet ? Czy tylko jak komputer będzie podłączony do rutera ?

    PS . Czy idzie podłączyć ruter z Xboxem poprzez kabel ? Pozdrawiam

    Jeśli taki temat już był to Przepraszam

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Czyli będę miał cały czas internet ? nawet jeśli komputer będzie wyłączony ? @ Pozdrawiam
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po to właśnie jest router
     
  6. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Jesli masz wszystko normalnie podlaczone to ruter rozdziela internet, czyli nie ma znaczenia czy komputer jest wlaczony czy nie - internet i tak bedzie na pozostalych urzadzenia podlaczonych do rutera.
     
  7. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Dzięki Wielkie Panowie @ Pozdrawiam
     
  8. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    A jeszcze jedno :) Jeśli kupię ten kabel :

    http://www.allegro.pl/item828112293_25m_kabel_sieciowy_patch_utp_rj45_cat_5e_25m.html#gallery

    To Będę mógł podłączyć xboxa z ruterem za pomocą tego kabla ? i Będzie działał Xbox Live ? Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum