1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podłaczenie xboxa360 pod TV

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Qdlaty, Styczeń 2, 2009.

  1. Qdlaty

    Qdlaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam dostałem dzisaij xboxa360 i podłaczyłem wszytsko tak jak jest pokazane w instrukcji pod tv i gdzy go odpale to nie pokazuje mi sie na TV wiecie o co mi chodzi co to moze byc jak jakis głupi bład to sorry jestem zielony max:p mam LG 42" moje gg zeby było szybciej 833662 z gory dzieki jestem na niewidoku!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    nie ma obrazu a dźwięk jest czy nic po prostu nie ma?
     
  4. Qdlaty

    Qdlaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłacze wszytsko ok włacze xboxa i powinno sie przełoczyc wiadomo a na tv leci program np tvp1
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    samo się nie przełączy, musisz wybrać odpowiednie wejście w menu tv
     
  6. Lukendoo

    Lukendoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprubuj samemu przelaczyc tv .pisalem do Ciebie na gg
     
  7. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Ja mam Samsunga i muszę przełączyć ręcznie na pilocie.
    Służy do tego przycisk source, a źródło obrazu to "moduł"
    Pozdrawiam
     
  8. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    daj sobie na av lub av2, av3 albo przejedź sobie X kanałów wyszukaj i ustaw sobie na jaki tam chcerz :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum