1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie z monitora do telewizora - czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisuman, Luty 5, 2012.

  1. krisuman

    krisuman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Miałem podłączonego xbox'a do monitora(kabel VGA), teraz jak podłączyłem go do telewizora(kabel HD component z przejściówka na EURO) to mam czarny ekran(dźwięk jest). Co robić? Myślę że muszę zmienić opcje wyświetlania tylko nie wiem jak to zrobić na ślepo bo nie mam dostępu do monitora:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzaczo092

    krzaczo092 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lewa gałka do przodu + RT + Y powinny się zresetować z tego co pamiętam :D

    Edit: Bez gałki cały czas RT+Y podczas włączania konsoli
     
  4. krisuman

    krisuman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słychać jak xbox się resetuje(tak jak na filmiku na youtube(resetuje się bez gałki)), ale obraz dalej jest czarny :/
     
  5. krzaczo092

    krzaczo092 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To może coś z kablem jest nie tak. Ciężko powiedzieć opisz może bardziej dokładnie co się dzieje i jak wygląda twój sprzed i podłączenie.
     
  6. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W kablu component zmieniles wyswietlanie z HDTV na SDTV?

    Update:
    Tutek w jezyku angielskim, moze pomoze http://support.microsoft.com/kb/916158
     
Wczytywanie...

Poleć forum