1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlacznie xboxa do internetu...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bomboniera, Maj 27, 2011.

  1. bomboniera

    bomboniera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Da rade podlaczyc xboxa do internetu w ten sposob?
    Mam router, bezposrednio do niego jest podlaczony komputer przez kabel.
    W drugim pokoju mam xboxa i laptop.
    Laptop odbiera internet poprzez wifi z routera, a xboxa połaczyc przez kabel sieciowy do laptopa. Da rade?
    \Bo juz probowalem na wlasna reke tak wlasnie podlaczac i cos nie daje rady, przy tym tescie ktory sie wykonuje na konsoli widac ze jest kablem podlaczony ale wogole nie ma lacznosci z laptopem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
  4. bomboniera

    bomboniera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety nie mam slima
    probowalem wlasnie z tych poradnikow i dalej lipa
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zapora na komputerze odpowiednio ustawiona ?
     
  6. bomboniera

    bomboniera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odpowiednio tzn?
    A czy to moze byc tez przyczyna tego ze na laptopie mam DHCP wylaczone ? Niewiem dlaczego jest wylaczone, na komputerze jest wszystko powllaczane na routerze tez
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tzn czy masz m.in. otwarte porty, a DHCP masz wylaczone bo widocznie wpisujesz recznie ip wtedy komp nie pobiera ustawien z routera, wylacz zapore systemowa i ustaw ponownie wedlug poradnika drugiego postu, powinno dzialac
     
Wczytywanie...

Poleć forum