1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podmiana Hitachi na Benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KamillPL, Luty 12, 2012.

  1. KamillPL

    KamillPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, chce zmienic naped w xbox 360 elite , pobralem klucz z hitachi , wrzucilem ręcznie(manualnie) do benq przez jungleflasher ale konsola dalej odpala tylko filmy dvd a przy probie wlaczenia jakiejkolwiek gry wlacza sie filmik.
    Co z tym zrobic? Mam w konsoli dash

    PS. Mój stary hitachi jest przerobiony a benq podobno też lecz tego nie wiem. W systemie konsoli mam następujące dane K:2.0.13599.0

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie wgrales klucza/zrobiles to zle.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też tak myśle.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  5. KamillPL

    KamillPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co mogłem zrobić źle.

    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No przecież napisali ci koledzy wyżej...Wgrałeś zły, błędny, niepoprawny klucz do napędu BENQ.
     
  7. KamillPL

    KamillPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapisałem klucz z Hitachi za pomocą "Save Drive Key", po przepięciu napędów (na Benq) kliknąłem "Manual Spoofing" "load key" i wgrałem. Nadal nie działa. co mam zrobić? ;(
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    podstawa to naped jaki był fizycznie od nowosci w konsoli
     
  9. KamillPL

    KamillPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z której konsoli?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z twojej taki jak byl fabrycznie
     
  11. KamillPL

    KamillPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dwie konsole. Jedna działa (jest w niej Hitachi), a druga nie działa (jest w niej Benq). Chciałem zobaczyć czy uda mi się przerobić napęd z uszkodzonej konsoli i wrzucić do działającej - tak aby nauczyć się flashować. Hitachi działa poprawnie, ale Benq nie. Zakładam, że w Hitachi jest fabrycznie nowy napęd. Z uszkodzonej nie wiem.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    chodzi o to ze nie mozess zmienac napedow na inne firmy w konsolach.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. KamillPL

    KamillPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok. problem rozwiązany. Napęd przerobiony :) Faktycznie źle "wpisywałem" klucz. 2 dni i jakoś ogarnąłem te całe przerabianie.
     
  14. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    To dopiero poczatek :)

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  15. KamillPL

    KamillPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...ważne, że udany początek :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum