1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podmiana media id

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Fuks, Maj 8, 2014.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Hej może mi ktoś wytłumaczyć jak podmienić media id z płyt verbatim na platinum? Chciałem przetestować te płyty, ale mam wgrane wszystko pod Verby. Z tego poradnika http://xboxforum.pl/ihas-241/tutori...on-ihas-rev-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/ to nic nie rozumiem w ogóle.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    No dobrze, ale mam problem z tym EEPromUtility mianowicie pisze takie coś 'Gdy napęd zostanie poprawnie zflashowany należy odpowiednio poustawiać opcje w programie EEProm' czyli jak wgram do napędu nowego flasha. To kiedy i po co mam tego eepromutility włączyć przez nagrywaniem płyty?
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    EEprom utility ustawiasz przed samym nagrywaniem , dla kazdego media id płyty są ustawienia
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Rozumiem, a tego programu używa się tylko podczas nagrywania na innych płytach niż verbatim? Bo ja cały czas na verbach nagrywałem i z tego programu nie korzystałem.
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    LOL , to źle musisz poustawiać.

    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Dla Platinum MBIPG101-R10-65 i Ritek-S04-66
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - OFF
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - ON
    -Prędkość x2,4
    -Bufor max
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ooo to mnie zdziwiłeś nie wiedziałem o tym, ale każda wypalona płyta działa więc jakieś różnicy chyba nie ma czy włączone to jest czy nie. Z tego co tam pisze to jeżeli mam 124b to muszę wgrać MBIPG101 R12-000
     
  9. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Ja pod Verbatimy mam wgrany iHAS524B-AL2A
     
Wczytywanie...

Poleć forum