1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podmiana napedow - xbox live ^

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Harakiri, Styczeń 3, 2010.

  1. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od niedawna mam wielka chec zagrac na multi przez xbox live

    tyle ze.... posiadam przerobiona konsole

    Czy mozliwe jest kupno nowego napedu ( obecnie posiadam lite-on v1 konsola Falcon ) oraz podmiana napedu przerobionego na nowy nie przerobiony.


    Jesli tak to prosze o link do poradnika ( jak to zrobic ) oraz do sklepu gdzie sprzedaja nowe napedy do xbox'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Spróbować możesz . Musisz do nowego napędu wgrać oryginalny klucz ze" starego" napędu ( poradniki znajdziesz tu na forum ) . Z tym , że może się to nie udać jeśli twoja konsola została oflagowana do zbanowania oraz prawdopodobnie informacje o przerobionym napędzie czy innych modyfikacjach zapisują się w pamięci konsoli . Więc w tym ostatnim przypadku podmiana napędu nic nie pomoże . Nowe napędy możesz kupić np. na allegro .
     
  4. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    JA mam podobny problem jezeli wyciagne mojego liteona v3 nie przerobiony a wsadze jakas stary przerobiony naped jak jest z tymi dvd key i czy puzniej spowrotem bede mogl wsadzic liteona i grac w live
     
  5. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsoli nigdy nie podlaczalem do internetu wiec nie została oflagowana

    ;/


    Wydaje mi sie jednak ze lepiej wyjdzie sprzedac obecna konsole i kupic nowa nie przerobiona ^^
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Myślę ,że tak będzie mniej kosztownie i bardziej bezpiecznie a w końcu ceny gier nie są takie straszne .
     
  7. Nware

    Nware Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupno nowego napędu teraz nie daje ci gwarancji że nie dostaniesz bana.
    Poza tym xboxlive nie jest dostępna dla Polski, a oni mogą ci dać bana za wszystko.:ban
    Najlepsze rozwiązanie to kupno nowej jak napisałeś, a najtańsze to granie na tej konsoli na live
     
Wczytywanie...

Poleć forum