1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podmiana napedu a orginalne gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornus fcb, Kwiecień 7, 2011.

  1. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak podmienie naped z liteona na hitachi to beda orginalne gry chodzily? obydwa napedy mam przerobione
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie prawda.....napisz konkretnie jaki masz hitachi......i czy masz wgrane poprawne klucze
     
  5. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    o teraz to i ja powiem że bedą działać....a masz wgrany klucz z napedu ktory byl oryginalnie w konsoli??
     
  7. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no to niepograsz....musisz zgrac klucz z jednego napędu do drugiego
     
  9. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie jest problem mialem klucz do napedu ale go przez przypadek usunolem sa jeszcz jakies sposoby na wydobycie klucza
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  12. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mialem zgrany klucz z liteona na kompa i chcialem sobie wgrac na hitachi zeby miec lt+ i przez przypadek go usonlem. i czy sa jakies inne sposoby zeby go wydobyc
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  15. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak tylko ten naped jest juz do wyjeb..... nie dziala
     
  16. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    jaki to liteon ? są dwa sposoby na odczytanie klucza,a właściwie trzy.Tylko pytanie czy na 100% jest tam klucz?
     
  17. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nawet jak nie działa to jesli jest w nim klucz to da rade
     
  19. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale mi chodzi o to jak go wydobyc
     
Wczytywanie...

Poleć forum