1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podmiana zapisu gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mari987, Luty 2, 2016.

  1. Mari987

    Mari987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niechcący usunąłem swój zapis z forzy 4 . Nie chce zaczynać Gry od początku i myślałem nad podmienieniem zapisu lecz mam problem . Ściągnąłem program modio w nim pobrałem zapis i podmieniłem z zapisem na pendrive ( pendrive sformatowany na konsoli) oraz podmieniłem id na swoje . Odpalam zapis z pendrive i wyskakuje błąd .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1259
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    ,,i wyskakuje błąd.''...
     
  4. Mari987

    Mari987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    "wyglada na to ze ktoś zmieniał ustawienia twojego profilu. Nie można kontynuować."
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1259
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może save na którymś ten ktoś grał ma kupiony pakiet aut porsche/inny a ty nie, zobacz na na innym save. Ewentualnie użyj do tego programu Horizon mi na nim elegancko podmiana save działała.
     
  6. Mari987

    Mari987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jak podmienic zapis programem horizon?
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1259
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Package editor i interesują cię dwie wartości ProfileID i Device ID. kopiujesz te wartości ze swojego save i podmieniasz na cudzym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum