1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podmina napędu pod lt 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ryo, Grudzień 10, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ryo

    ryo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,mam pytanie odnośnie podmiany napędu pod lt 2.0,mam xboxa 360 z 2008 r,napęd liteon.Około półtora roku temu zaczoł kiepsko czytać gry,podmieniłem go na napęd samsung,teraz aby zaktualizować dashboard musiałem zrobić to na starym napędzie,czyli liteonie ale jak pisałem ma problemy z czytaniem płyt,po sflashowaniu samsunga i umieszczeniu go w konsoli i próbie odpalenia gry zaczyna migać na czerwono prawa dolna dioda, czy jest możliwość podmiany napędu po ostatniej aktualizacji pod xgd3 ? czy trzeba być na orginalnym napędzie . Prosze o odpowiedz ,z góry dziękuję i pozdrawiam !!:cool:


    ps:ta dioda miga tylko przy próbie odpalenia najnowszych gier
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Nie wszystkie spoofy przechodza na tych nowych dashboardach, zeby miec spokoj najlepiej byloby kupic tego liteona, ewentualnie benq, podmienialem ostatnio na benq i chodza gierki xgd3.
     
  4. ryo

    ryo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki ,czyli pozostało mi tylko kupić nowy laser do liteona ,mam nadzieję że zrobiłem wszystko tak jak należy podczas flashu, może wyciągnągnę firmware z tego litka i jeszcze raz zrobię spoof na samsunga pod lt 2.0.
     
  5. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Nic Ci to nie da, bo gry xgd3 nie zadzialaja na tym samsungu.
     
  6. ryo

    ryo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie wyczytałem w innym temacie że samsung nie obsługuje AP2,5 i dlatego ma problem z odczytem ,dzięki za pomoc,pozdrawiam !!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum