1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podpiecie neta do XA 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Griver, Grudzień 5, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Witam otorz nie chce prowadzic kabla od neta na dole ( bo tam mam kompa podpietego do neta ) u gory jest wole gniazdko od stacionarnego
    bo wczesniej mialem tam kompa podpietego do neta. i teraz tak. ten Enternet nie pasuje do Modemu Neo wiem ze trzeba router. i teraz tak zeby nie laczyc nie prowadzic kabla z dolu
    pomyslalem ze mozna zrobc tak ( nie wiem czy sie da ale przedstawie propozycje )

    Potrzebne by bylo troche kabla 1 nowy modem i router.


    [​IMG]

    Bedzie to smigalo ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po co ci modem i router wystarczy dobry router z anexem dla neti neo czy co ty tam masz :)
     
  4. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    napisz to jakos bardziej zrozumiale

    a tak w ogole to jest poradnik na temat jak podlaczyc xboxa do internetu roznymi sposobami - radze poszukac
     
  5. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    A gdzie moge cos takiego kupic. ?

    no mam 2 gniazda na dole i u gory na dole mam kabel do kopma podpiety bo mam kompa na dole na gorze jest wolne gniazdo i chce poprowadzic kabel do xa bo mam na gorze xa
    tyle a do moedmu ten kabel enternet nie pasuje ;/
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na allegro szukaj routera i tam w opcjach szukania musisz wybrać Annex A lub B (nie pamietam co ale chyba A bo ja sam mam tak podłączone jak Ty masz)
     
  7. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Ale to co mam na fotce to nie mam podlaczone tylko to jest propozycja i sie pytam czy bedzie tak smigac a nie dalo by sie mniej tych zeczy nic na tym moim .jpg np od razu do routera bez modemu >??
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tak miałem zanim nie miałem przez WiFi

    kabel telefoniczny => router => kabel => Xbox

    Nie potrzebujesz żadnego modemu, po prostu router ustawiasz i tyle
     
  9. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Ok to teraz jaki Router by byl dobry tak zeby byl w miare maly itd. :D
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    popatrz na allegro :)

    Wpisz Netia albo w opcjach wybierz Annex A :)

    Jeżeli nie chcesz z WiFi to kupisz taki za grosze. Jak coś to ja nawet może mam za 25zł dosłownie do sprzedania :p (nie wiem czy jeszcze gdzieś mam ;) )
     
  11. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Czyli da rade tak ?

    Gniazdo Telefoniczne<---->Kabel Telefoniczny<---->router<--->Enternet<--->Xbox360

    ??
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie tak
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum