1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podpięcie telefonu za pomocą USB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Szolder, Maj 6, 2010.

  1. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Gdy podpinam telefon pod Xboxa (pod kino domowe rowniez ten sam problem) za pomoca kabla usb wykrywa mi tylko to co jest w pamieci telefonu. Jak zrobić żeby czytało równiez albo tylko to co jest na karcie pamięci ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze ustaw zeby go odnajdywalo jako pamiec masowa
     
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Widzisz. to wsyzstko przez tą aktualizacje na pendrivy. przed tą aktuzalizacją normalnie mi wszystko z fona wykrywało, teraz wogle go nie widzi :/
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Hm. a jaki masz telefon i karte pamięci ?
    Mi na jakiejś starszej aktualizacji (nie tej na pendrive) podłanczam fona normalnie (se k800i) i mam wszystko tak jak na pc .
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Ja mam soniaka k550i i karte m2(2GB) podłączam tym kablem z zestawu soniaka
     
  7. Patriko360

    Patriko360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli można wtrącić sie do tematu ja również mam ten sam problem lecz zdjęcia mi tylko pokazuje bez filmów i muzyki. Ja mam LG GT505 z kartą microsd 4 gb
     
  8. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Coś skopali i tyle :/
     
  9. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Nie wygrywalem zadnej nowej aktualizacji do konsoli jade na takiej jaka byla od razu po kupnie :p nie korzystam z Xbox Live. Mam SE w595 karte microSD 2 GB jak podpinam na kino/xboxa to jako pamiec masowa i czyta tylko to co jest na telefonie karty pamieci tak jak by nie bylo. Może to w ustawieniach telefonu trzeba zmienić czy co ?
     
  10. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Nie to nic nie daje, już patrzyłem :( szkoda
     
  11. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Oj panowie panowie.... To normalne, że wam nie wykrywa.

    Xbox odczytuje tylko jedną partycje na dysku usb/pendrivie. Jeżeli macie dwie to nici z tego pomysłu, odczyta tylko jedną.

    Tak samo jest z telefonami, jak podpięty w trybie pamięci masowej, to tylko wykryje pierwszą partycje (czytaj- pamięć telefonu lub karty pamięci) a druga będzie niewidoczna.
     
  12. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Ale wcześniej wykrywał i memory sticka i pamięć telefonu...
     
  13. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Miałem wersje dasha 7371 - Xbox odczytywał telefon.
    Zaktualizowałem do 9199 - przestał.
     
  14. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Apacer a nie da sie tegos jakos zmienic ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum