1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podpiecie xboxa 360 do komputera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NightCorePL, Sierpień 17, 2014.

  1. NightCorePL

    NightCorePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam. Jest mozliwosc podpiecia xboxa 360 do plyty glownej w komputerze ? Myslalem zeby kupic cos takiego http://www.komputronik.pl/product/8...Podzespoly/Adapter_DVI_meski_HDMI_zenski.html i podpiac do komputera zeby nie zmieniac kabli gdy bede chcial pograc na xboxie lub odwrotnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tylko jesli miałbyś WEJSCIE a na 99,99% masz tylko wyjście
     
  4. NightCorePL

    NightCorePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A czym sie rozni wejscie od wyjscia szczegolnie chodzi mi o wyglad :) zawsze zostaje ten 0,01 ze moge miec wejscie :)
     
  5. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    WTF.. co ty człowieku chcesz? Podpiąć x360 pod kartę graficzną? Jak chcesz to podepnij pod monitor, nie chcesz zmieniać kabla kup rozdzielacz z przełącznikiem, a jak chcesz np mieć obraz z konsoli w okienku to kup tuner TV do PC i do niego podepnij konsolę...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Podaj model karty graficznej
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Model nie ma tu nic do rzeczy bo grafa to nie tuner...
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Były takie z wbudowanym ale to białe kruki :p
     
  9. NightCorePL

    NightCorePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Karta graficzna to Gigabyte Nvidia Geforce GTX 760 OC
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wiec masz tylko wyjscia czyli nie da rady
     
Wczytywanie...

Poleć forum