1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podpięcie XBOXA do monitora HDMI/DVI

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez AmigoXX, Grudzień 29, 2012.

  1. AmigoXX

    AmigoXX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dysponuję aktualnie monitorem LCD 19 cali Samsunga z wejściem HDMI/DVI i chcę podpiąć do niego mojego Xboxa Slim, jednak nie reaguje on na zwykły kabel HDMI. Czego potrzebuje, aby to działało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zmien rozdziałke w xboxie ,albo reset ustawień monitora
     
  4. Leszczyk96

    Leszczyk96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Silesia
    HDMI w monitorze/X'sie jest na 100% sprawne? Spróbuj z innym kablem.
     
  5. dgnsn9395

    dgnsn9395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Korzystajac z tematu. mam takie pytanie.Jesli podlacze do konsoli hdmi i rozebrany oryginalny kabel komponent jednoczesnie,Biorac obraz do monitora a dzwiek z komponenta do wiezy, czy to nie spali mi konsoli,kabla lub czegos innego? czy to jest bezpieczne? dzieki za odp
     
  6. Leszczyk96

    Leszczyk96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Silesia
    Tak, jest to bezpieczne, tylko, że kabel bez tej obudowy może być narażony na uszkodzenia, ale jak będziesz ostrożny, to nic się nie stanie.
     
  7. dgnsn9395

    dgnsn9395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nic nie przeszkadza ze obraz ciagnie tez komponent mimo ze chinch z video od komponenta nie jest podlaczony? dzwiek biore tylko z komponenta a chinch video lezy obok.obraz leci z hdmi. wszystko dziala elegancko. kabel komponent okleilem tasma izolacyjna i jednym elementem obudowy tego kabla.
     
Wczytywanie...

Poleć forum