1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podpinanie dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kunon, Wrzesień 6, 2013.

  1. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Witam

    Jestem posiadaczem slima 4gb z RGH, posiadam tez oryginalny dysk z starej konsoli.

    Mam problem mianowicie mam go podpiętego pod usb i wrzucam sobie tam gry i wszystko działa, ale dziś kumpel dal mi obudowę do niego i gdy wpinam go do xboxa na wejście przeznaczone na dysk konsola sie nie uruchamia.

    Co mam zrobić by uruchomić konsole z tym dyskiem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomek0016

    Tomek0016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Niestety Polska
    Jeżeli wogóle się nie włącza, tzn nie pokazuje się to Xboxowe intro to spróbuj mocniej wcisnąć dysk do konsoli, lub możliwe że podłączyłeś go źle do obudowy.

    Jeżeli wyświetla się błąd E68 to coś jest z dyskiem/obudową.

    Możesz także spróbować odłączyć urządzenia typu pendrive, Kinect od konsoli i wtedy dopiero włożyć dysk i uruchomić sprzęt.
     
  4. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To zrób tak sam dysk bez kieszeni podłącz zobacz czy działa (uwaga trudno się go wyciąga póżniej) i będziesz wiedział czy ta kieszeń jego nie jest uszkodzona. O ile sam dysk ci działał bo do slim żeby dysk wpiąć nie jest potrzebna kieszeń. Kwestia łatwiejszego wyciągania dysku.
     
  5. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Oki zadziałało teraz jest widoczny, sformatowałem go i już jest oki.

    Teraz tylko jak podpinam do pc by wrzucić gry to go nie widać, czytałem ze do przeglądania dysku używa się jakiegoś programu, ale jakiego?

    Obecnie nie mam pena by przerzucać gry a przez WIFI to długo idzie.
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Party Buffalo Drive Explorer
     
    1 osoba to lubi.
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    W oryginalnym dashu daj usuń to urządzenie i będzie widoczny przez pc
     
  8. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Gdzie to sie znajduje bo w pamięci masowej nie mam takiej komendy.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Fakt ponieważ to dysk,sformatuj na pc pod fat32
     
  10. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Ale ja nie chce mieć go jako przenośny pod usb, chce go w xboxie jako dysk by np wgrać tekstury HD do BF3. Problem polegał na tym ze go windows po konfiguracji nie widział, ale pobralem program podany przez the mistic i teraz jest wszystko git.
     
  11. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I Windows go nie zobaczy (jego zawartości) do tego są programy: USBXTAFGUI, Xbox 360 Tools, Horizon, ...
     
  12. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Kurde juz nie wiem co zrobić BF3 nie mogę tekstur wgrać mimo iz mam dysk podpięty i jest jako dysk wewnętrzny.
     
Wczytywanie...

Poleć forum