1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podwójne Okładki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dexter21, Kwiecień 5, 2013.

  1. Dexter21

    Dexter21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsk Podlaski
    Witam
    Panowie jak się uporać z pojawianiem się podwójnych okładek
    Odp znalazłem y-move-no selection czy jak to tam
    Zrobilem tak no i?!!??
    Gry widać wszystko ładnie pieknie ale nie moge uruchomić!!
    HELP ME bo zaraz cos roz*****
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie do NO SECTION wywaliłeś gry, może zaloguj się z przeglądarki do FSD i przywróć je na swoje miejsce

    Ja podwójne okładki miałem gdy trzymałem gry w content/00000000000

    Jak wiadomo w tym samym folderze trzyma się DLC do gier,
    Tak miałem w przypadku kilku gierek, np fruit ninja z dodatkiem 8bit cartridge - na liście gier miałem 2 okładki.

    Ja problem rozwiązałem przenosząc wszystkie gry z contentu, do innych folderów w głównym katalogu
    (np. gry X360 do folderu XBOX360 a gry XBLA do folderu ARCADE)

    a w content trzymam tylko TU oraz DLC do gierek , jeśli nie używasz org dash'a NXE to nie ma potrzeby trzymania tam gier,
    a w FSD oczywiście ścieżkę do content/0000000000 - wywaliłem

    i nic nie musiałem przenosić do NO SECTION
     
  4. Dexter21

    Dexter21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsk Podlaski
    Dobra cos namieszałem tak że sam nie wiem juz działa bodajże wszystko.Dzieki Za pomoc.Temat do zamkniecia.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    no zaloguj sie z przeglądarki do FSD wejdź w HIDDEN GAMES i przenieś spowrotem do gier
     
  6. piodes

    piodes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam probelm.
    Po ftp usunąłem katalog DATA i nic nie dało (na szczęście kopie miałem)
    Co mogę jeszcze zrobić? Gdzie szukać tego backup?
     
Wczytywanie...

Poleć forum