1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podwójny obraz.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CytrynowyFaz, Listopad 3, 2010.

  1. CytrynowyFaz

    CytrynowyFaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem nowej konsoli Xbox 360 i borykam się z pewnymi problemami technicznymi. Dokładnie tydzień temu kupiłem na allegro Kabel VGA do monitora, zauważyłem pewien problem.
    Efekt identyczny jak na tym filmiku YouTube - IMAG0011
    Polega on na podwójnym obrazie i mam kilka pytań:

    - Jest to wina monitora/kabla?
    - Czy można w jakiś sposób to usunąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Jest to wina słabej jakości kabla/
     
  4. CytrynowyFaz

    CytrynowyFaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli mogę zgłosić reklamację produktu z powodu "zakłóceń"?
     
  5. skonio

    skonio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Aleksandrów Ł.
    Miałem ten sam problem,kupiłem jakiś kabel no name i było dokładnie to samo.Teraz mam orginalny kabel MS i jest dobrze:)

    Nie wiem czy uzględnią reklamacje,kabel jest dobry i działa,poprostu jest słabej jakości
     
  6. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Dlatego polecam monitory z HDMI lub DVI...Przerabiałem ten temat wielokrotnie przy monitorach podłaczanych do PC. Niekoniecznie jest to wina kabla, osobiście mój samsung z podpisu robi tak non stop, po podłączeniu do kompa/konsoli, do konsoli wprawdzie mam no-name kabel, ale do kompa mam porządny, gruby, podwójnie ekranowany i nic na to nie da się poradzić...
    Jeśli masz monitor NO-NAME to markowy kabel ci tu na pewno nie pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum