1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pogoda RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szakal555, Czerwiec 4, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jak zaktualizować pogode zeby np byla w daslunch ? Bo wpisalem miasto ale wciaz pisze ze jakies miejsce nie okreslone
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    pogoda w dl ? obawiam się że czegoś takiego nie ma :) wpisałeś api key ? sprawdź czy wyszukuje ci inne miasta. Żeby pogoda działała musisz mieć fsd 3
     
  4. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli chodzi o api keya, to chyba nie ma ograniczeń na konsole, ja, 2 kuzynów i podałem na forum i też pewnie pare osób skorzystało, a pogoda działa :)
     
  6. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wpisałem apikey + podałem ,,pruszków'' biore wyszukaj i nic nie znajduje .Co jest ;/ ?Nic sie nie dzieje
     
  7. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wpisuj bez polskich liter, chciałem sprawdzić dziś pogodę w "Wiśle", wpisałem Wisła i nic.
    Jak wpisałem Wisla to znalazło
     
    1 osoba to lubi.
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    u mnie też znalazło Lodz zamiast ŁÓDŹ, polskie znaki ewidentnie nie banglają.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    Potwierdzam Api Key działa bez zarzutów.
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum