1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pojawiające się tekstury w grach :)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez deloppl, Luty 5, 2014.

  1. deloppl

    deloppl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3Miasto
    Hej , mam pytanie otóż nieraz gdy gram konsola dopiero ładuję budynek na moich oczach (assassin 2 i revelations) lub pojawiają mi się przed nosem (gta 5) .
    Sądzę że jest to wina dysku (xbox pokazał że jest za wolny) ale chcę się upewnić czy to na 100% to .
    W gta najczęściej doczytywało przy dużych prędkościach , dodam że nie instalowałem 2giej płyty a assassiny miałem zainstalowane na owym dysku .
    Czy tak jak mi się zdaję jest to przez to że ten dysk jest za wolny wg. danych Xboxa ?: >
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola sama dała Ci odpowiedź :) Jeśli gra była na dysku i dostałeś takie info to masz 99,9% pewności. Chcesz mieć 100% ? Pożycz dysk od kogoś i uruchom GTA5 albo zainstaluj go na penie a dysk wyjmij.
     
  4. deloppl

    deloppl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3Miasto
    Miałem tak na dysku przenośnym i na pendrivie , trochę lipa że oba za wolne . No ale w takim razie wezmę ten dysk żeby dobrze mi się grało .
     
  5. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Wewnętrzny dysk na SATA, to podstawa :) USB 2.0 w X360 niestety obcina z prędkości takich dysków...
     
  6. CZAREEK

    CZAREEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    Ja mam dysk zewnętrzny z USB 3.0 i wszystko śmiga jak należy
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A najlepsze jest to, że prędkość jest taka sama jak przy USB 2.0 ;)

    @sry za offtop
     
  8. CZAREEK

    CZAREEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    Może tak ale mi jakoś dobrze chodzi ;)

    Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. deloppl

    deloppl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3Miasto
    Aaa ja już smigam na oryg dysku Microsoftu

    Wysłane z Xperii SP
     
Wczytywanie...

Poleć forum