1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pojawiający się błąd przy włączeniu gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Szymon.k, Marzec 12, 2015.

  1. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam serdecznie. Sprzedałem swojego xboxa gdzie u mnie wszystko ładnie działało, przed wysłaniem paczki włączyłem xboxa i usunąłem dosłownie wszystkie pliki które na nim były, systemowe no wszystko, i zapakowałem xboxa do kartonu i wysłałem. Niestety teraz pani do mnie piszę z zażaleniem, że xbox nie chce wczytywać gier no i ,że chce pieniądze z powrotem. Wiem tylko tyle, że ja grałem ciągle pod podpiętym hdmi a pani podłączyła xboxa pod kabel ''euro''? czy jakoś tak, błąd jaki jej wyskakuje http://www.bankfotek.pl/view/1869435 .
    Wie ktoś o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Niech zmieni w ustawieniach na pal 60 i zobaczy. Powinno rozwiazac problem
     
  4. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No a mógłbyś mi dokładnie napisać w co ma wejść ? najlepiej filmik żebym mógł jej wysłać, wiem o co ci chodzi ale jak kiedyś u siebie wchodziłem w ustawienia to nie miałem czegoś takiego jak PAL. No ale w razie czego mógłbyś mi coś podać? Czy po usunięciu wszystkich plików systemowych coś mogło się stać? Proszę o odpowiedzenie na wszystkie pytania ponieważ sytuacja robi się poważna. No i napisałem jej żeby spróbowała pod wpięciem hdmi i powiedziała, że jutro kupi i sprawdzi ale czy to coś da?
     
  5. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    W ustawieniach konsoli w opcjach grafiki. Nie mam jak zrobic filmiku bo nie mam slima E. Po podejrzewam ze to w tej konsoli wyskakuje ten błąd.
     
  6. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak tak, miałem wersje ''e'' Tylko chodzi o to, że nie pamiętam żebym miał w ustawieniach takie coś jak PAL.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie miałeś bo używałeś HDMI a nie Euro jak za czasów PRLu...
     
  8. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    miałem taki inny wtyk jak od słuchawek tylko większy, nazwałem to kabel euro. No ale czy jeżeli ta kobieta kupi hdmi to będzie działać?
     
  9. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    chyba nie powinno byc bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum