1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pojemnosc karty pamieci i mozliwosc jej kasowania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez baller24, Lipiec 13, 2009.

  1. baller24

    baller24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam takie pytanie. Chcialbym sciagnac update Pes 2009 ale on zajmuje 170 mb. Czy jest mozliwosc wyczyszczenia calkowicie karty pamieci, poniewaz powinna miec 256 mb, natomiast jak sprawdzam ile zajmuja poszczegolne rzeczy (savy, avatary itp.) to wychodzi mi nieco ponad 100 mb. Dodam ze sciagalem wszystkie aktualizacje do konsoli (ale z tego co wyczytalem one zapisuja sie do pamieci konsoli) oraz aktualizowlem kodeki z live.
    Z gory dziekuje za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ventrue

    ventrue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    Aktualizacje także wgrywają się na kartę pamięci, np. avatary, gdy nie posiadasz dysku twardego.
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Przecież wspomiał o tym, chodzi mu o aktualizacje samego dasha, które faktycznie zapisują się w konsoli.

    Zerknij w ustawienia konsoli i tam będą urządzenia magazynujące. Nie mam konsoli pod ręką ale tam szukaj. Powinno coś być.
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    pelnych 256 nie przywrocisz,czesc idzie na 'dane memorki'
     
  6. baller24

    baller24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem ze pelnych nie przywroce ale chcialbym chociaz te 170 i troche na aktualizacje Pesa. Ale jak wspomnialem usunac moge jedynie okolo 100 mb i wyglada jakby reszte zajmowalo cos czego poprostu nie moge usunac. Ma ktos jeszcze jakies pomysly?
     
  7. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kup dysk :) tylko nie 20 gb bo za mały .
     
  8. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam pomysł :D może na karcie pamięci jest jeszcze jakiś soft tak jak na dysku twardym kupisz 120 gb a jest jakieś 115 gb (nie wiem ile dokładnie:D)

    Mam też pytanie ja nowego Dasha wgrywałem na pamięć wewnętrzną zamierzam kupić dysk i czy można te pliki NXE przerzucić na dysk? Za odpowiedź z góry dziękuję :)
     
  9. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jest z każdą pamięcią ;D zawsze jest troche mniej :D im więcej ma być tym więcej nie ma :)
     
  10. baller24

    baller24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli da sie zrobic te 170 mb wolnego miejsca?
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    a skad my mamy wiedziec?sformatuj karte to bedziesz mial...pousuwaj updaty gier,save niektore,obrazki niepotrzebne...
     
  12. baller24

    baller24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miedzianek tak jak napisalem wczesniej po usunieciu tych rzeczy mam tylko nieco ponad 100 mb. A jak chce zrobic format to pisze ze moze po nim byc problem z funkcja live poniewaz usune update konsoli.
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    no to niestety,jak masz update kosnoli na karcie to nic nie zmienisz


    pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum