1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pojemność pamięci wewn. po RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez p_o_z_i, Lipiec 8, 2014.

  1. p_o_z_i

    p_o_z_i Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na wstępie witam wszystkich jako, że to mój pierwszy post :beguiled:

    Mam pytanie: jaka powinna być pojemność/ilość wolnej pamięci wewn. jeśli nic na nią nie wrzucałem? Czy powinno być 4GB?

    Konsola jest nówka, tyle że wczoraj miała przeróbkę RGH i widzę pojemność 2,9 GB. Czy to efekt RGH? Czy to prawidłowe?

    Drugie pytanie: czy normą jest że po RGH nie ma Internet Explorera? Czy można go jakoś przywrócić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co do Internet Exlorer, nie ma go ponieważ konsola nie ma dostępu do Xbox Live. Inaczej od razu zostałaby zbanowana. Yt, innych aplikacji wymagających Live'a i gry online na RGH nie uświadczysz :)
     
  4. p_o_z_i

    p_o_z_i Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To że w XBOX Live nie pogram wiem, ale chyba nie tylko po to jest tam IE. YT oryginalnie był, bo nie pamiętam?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    YT i IE działają przez serwery MS i nie działają na RGH
     
  6. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    pogódź się z tym, że rgh =/= 0 internetu, co najwyżej do okładek i tu, ewentualnie linka.
     
  7. p_o_z_i

    p_o_z_i Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kumam. Odpowie ktoś jak to jest z tą pamięcią?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dobrze Ci pokazuje, tyle samo jest na nieprzerobionych
     
  9. p_o_z_i

    p_o_z_i Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info, już myślałem że to jakiś bug związany z przeróbką.
     
Wczytywanie...

Poleć forum