1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pojemnosc pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michal88, Kwiecień 20, 2010.

  1. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem otoz podlaczylem mojego pendrive 4gb do konsoli i go tam skonfigurowalem i teraz patrze na wlasciwosciach i cały pendrive jest zapelniony tylko 3mb jest wolne;/


    Idzie jakos zrobic zeby bylo przynajmniej 1gb wolnego?

    Na pendriv'ie jest jakis folder xbox 360 i jakies pliki moge to usunac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sformatuj tego pendrive-a albo wyczyść go, może jest zapełniony
    Ten folder xbox 360 musi być, są to pliki systemowe :) jak usuniesz jeszcze raz będziesz musiał go skonfigurować w konsoli.
     
  4. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to wchodze na pen'a i widze ten folder i on zajmuje 3,72gb i mam wolne 3mb.

    Idzie jakos zrobic zeby bylo 800mb wolnego?


    A jak wejde w konsoli na pamiec to pisze ze mam 3,2gb wolnego to jak to jest?
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ten folder 3,72GB to miejsce zarezerwowane dla konsoli :) Dlatego w konsoli masz 3,2 GB pamięci na save itp.
    A do czego Ci potrzebne te 800MB?
     
  6. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zeby wrzucic demo Fight Night Round 4
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  8. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok zaraz sprawdze.Jak bedzie działac dam podziekuj.A w tym Folderze Xbox 360 musze stworzyc folder Content nie?
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wyżej masz link jak to zrobić :)
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Folder content powinien być po rozpakowaniu jak go nie ma to musisz utworzyć . Nie musisz konfigurować pena na konsoli wystarczy sformatować pod PC na system plików FAT32 i wtedy na niego skopiować demo ( w folderze contenet )
     
  11. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli moge normalnie usunac ten folder xbox 360 sformatowac na fat32 i wgrac folder content z gra i tez pojdzie?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie! masz poradnik wyzej. Widocznie nawet tam nie zajzales.
     
  13. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem zainstalowalem net framework 4.0 i wlaczam USB Xtaf Xplorer i wyskauje bład : Unable to find a version of the runtime to run this aplication



    Co robic?
     
Wczytywanie...

Poleć forum