1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pokemon xbox

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez maniakk, Luty 28, 2013.

  1. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Witam. Nie jestem pewien czy to odopwiedni dział, ale przejdźmy do sedna. Zastanawiam się czy mógłbym pograć w pokemony na xbox'ie. Jeśli jest to możliwe to prosiłbym o link do emu, lub gry + instrukcja. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jest to możliwe ale tylko gdy posiadasz przeróbkę jtag/rgh wtedy na google wpisujesz "Xeboyadvance" jest to emulator gameboya advance na xbox'a 360.
     
  5. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    A jak tam z NDS, 3DS, WII, jest to możliwe bez jtaga/rgh?
     
  6. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie jest możliwe, uruchamianie umożliwia tylko RGH, ponieważ te EMU nie są oficjalnie wydane przez M$, poza EMU, są jeszcze darmowe gry arcade oraz DLC
     
  7. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Ile kosztuje RGH/JTAG, na konsole SLIM, gdyż przy lt jest jednak róznica cen ;).
     
  8. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Powiem tak o nds,3ds i wii na xbox360 możesz zapomnieć nawet jeśli chodzi o jtag. Nie poradzi sobie z tym.Mocne komputery sobie radzą z wii i ds'em a 3ds'a emulator na chwile obecną nie istnieje.
     
  9. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zależy jakiego masz slima,z jaką płytą (TRINITY, CORONA), oraz jaką masz wersję dasha

    jak dash max 14719 to jeszcze w granicach 150zł
    jeśli płyta corona i dash wyższy od 14719 to już jakieś 250zł
     

Wczytywanie...

Poleć forum