1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polacy w Call of Duty world at war

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez johnnasek, Czerwiec 17, 2010.

  1. johnnasek

    johnnasek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Siema.
    Mam pytanie czy są jakieś polskie serwery w Call of Duty world at war?
    Bo co wchodzę to wszyscy po angielsku pierdzielą, grają w to jacyś Polacy?
    NIE PISAĆ ŻEBYM NAUCZYŁ SIĘ ANGIELSKIEGO!!!
    Pozdro! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sysek

    sysek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łorsoł
    a skad mamy wiedziec? jeżeli pamietam, to nie ma chyba wyboru serwera, laczysz sie po calosci. tzn random ludzie wchodza.
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Łączysz się na linii, nie ma wyboru z kim sie łączysz.

    Naucz się angielskiego.
     
  5. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    Po polskim Live zwrośnie szansa na trafienie na polaka, np. w BF.BC2 co 2 rundy gram z kimś co ma w nicku PL.

    I naucz się chociaż podstaw angielskiego, to jeden z najważniejszych języków na świecie :)

    Zapytaj na forum (w odpowiednim dziale) czy ktoś chce pograć może trafisz na kogoś. Tak znalazłem klan i mnóstwo polaków :)
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Jeśli chcesz grać wyłącznie z Polakami to zagraj w wersję PC, na X360 nie ma dedyków więc nie możesz wybierać sobie z kim chcesz grać.

    @up: Z Live czy bez szanse są takie same, to nie wpływa na coś takiego.
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    To dziwne że na xbox live nie dają opcji wybierania servów. w takim gtaiv na pc jest wybór serverów a na xboxie już nie...
     
  8. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Pewnie dlatego że konsole są nastawione (chociażby przez twórców) na bardziej arkadową grę, czyli taką popykać pare godzinek, pozabijać, pofragować, wyłączyć i wrócić do reala :) Na PC to już właśnie są klany, spary itp... a szkoda :/
     
  9. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Dużo polaków można spotkać w call of duty mw2 wczoraj i przedwczoraj grałem z całym serwerem polaków i tylko jeden hamburger.:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum