1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

polaczenie 2 routerow

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 65userow, Lipiec 12, 2010.

  1. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chce zrobic o takie cos:
    [​IMG]\


    Tylko nie wiem jak. Routery to 2 takie same modele. Chciałbym instrukcje bezpośrednio na ten model AR-7084ga ale nie musi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tylko po co taka kombinacja? Spokojnie wystarczyłby 1 router. Połączenie między routerami robi się mostkiem. Więcej ci nie powiem, bo sam nie jestem ekspertem.
     
  4. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale wi-fi i lan bedzie mi potrzebne w innym miejscu bo brat se kupuje ps3 a rodzice pc ;/
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a jak chcesz polaczyc niby wifi z lanem???
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Bez komentarza...


    Chce routery polaczyc przez wifi ze soba zeby powiekszyc zasieg wifi i portow lan...
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa


    sorry nie zauważyłem ze ten kijek oznacza antenę ( nie opisał go wifi przy drugim routerze)

    a uwierz mi sa tacy debesciaki i co takie rzeczy potrafia wymyslec w głowce :)

    chociaz z drugiej strony jak chce miec i poalczenie z 1 AP i z pecetem bezprzewodowo to raczej nie zadziała
     
  9. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W internecie znalazlem jakis temat. Lecz nie napisal jakie mial modele sprzetu. Z tego co rozumiem to sie chyba poprostu nie da. No tak. Chyba ze cos zle doczytalem.

    Sory ze bez polskich znakow ale pisalem jedna reka.
     
  10. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  11. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do zamkniecia. Juz wiem wszystko. Dzieki za pomoc all!
     
Wczytywanie...

Poleć forum