1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polaczenie do ftp.....!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emanio1, Październik 19, 2010.

  1. emanio1

    emanio1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Siemka dzis probowalem ( praktycznie od 12 ) polaczyc sie z konsola przez ftp. wszedzie pisze ze potrzebne sa albo XBMC albo cos innego... ja jednak nie moge ( tak sadze ) tego zainstalowac bo mam najnowszego Dashboard'a. chcial bym utworzyc polaczenie przez ruter ale moze byc ten normalnie przez kabel. jednak sa pewne problemy zaczne od rutera

    RUTER!

    Konsola korzysta z xbox live normalnie mam dostep do windows media center ( troche sie przycina ale to przez to ze korzystam z wi-fi ) jak i udostepnionych plikow. ale gdy probouje sie polaczyc przez ftp z ip konsoli to nie moge ustawione mam tak.

    ustawienia ip: automatyczne
    ip:192.168.1.101
    maska:255.255.255.0
    brama:192.168.1.1
    dns1:192.168.1.1
    dns2.0.0.0.0

    i na kompie tez mam automatyczne. wiec jak mam to zrobic zeby miec dostep do ftp z poziomu komputera? musze cos zainstalowac? jak? i czy mozna na mojej wersji to zainstalowac bez ryzyka?

    kablem laczylem sie podobnie tylko recznie ip wpisywalem ale i tak nic to nie dawalo. a i jak robilem test polaczenia to bylo tak

    Xbox --> Siec --> Komputer
    czyli jak by mi nie widzalo go a bylo skonfigurowane... Bardzo prosze o pomoc bo dostep do ftp to podstawa...

    mam jeszcze takie male pytanie mianowicie: czy na najnowszym nxe 9199 mozna zainstalowac jakis inny dashboard jako program albo jakies wgl inne programy? czy poprostu nic sie nie da zainstalowac? DZiekuje i bardzo prosze o pomoc bo juz od tego wszystkiego glowa mnie boli:/:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jednym słowem zapomnij :)

    bez JTAGA sie nie da
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie zapomni o tym:D
     
  5. emanio1

    emanio1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    heh no coz dziekuje uprzejmie: )
     
Wczytywanie...

Poleć forum