1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie dwóch konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Splaree, Styczeń 12, 2010.

  1. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, kupiłem niedawno iksa i zastanawiam się nad tym czy da się połączyć 2 konsole kablem ethernet tak żebym mógł grać z kumplem na dwóch telewizorach ale w jednym świecie w takie gry jak Boarderlands oraz Gears of War 2.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Niestety nie da się, jedynie rozwiązanie to Xbox Live :)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie gadaj głupot.

    pewnie ze sie da słuzy do tego opcja system link w wyzej wymienionych grach
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czytałem gdzieś że się da , ale nie chcę cie wprowadzić w błąd , można grać w ten sposób jeżeli gra posiada system link . ktoś kto jest w temacie na pewno ci napisze ( ewentualnie poprawi mnie jeśli się mylę )
     
  6. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    wystarczy gra z opcja system link i koniecznie kabel krosowany chyba za będziecie się łączyć przez ruter
     
  7. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    No to w takim razie nie jestem do końca poinformowana, sory za błąd ;x
     
Wczytywanie...

Poleć forum