1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polaczenie HDD z xboxa z laptopem - jak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VibrantDaniel, Maj 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. VibrantDaniel

    VibrantDaniel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukalem ale nie znalazlem. Otoz chcialbym wiedziec czy po wyjeciu HDD z xboxa da sie go w jakikolwiek sposob polaczyc z laptopem. Czy ewentualnie przez konsole ale bezposrednio z laptopem i HDD bez ingerencji w xboxa. Mam nadzieje ze nie skomplikowalem pytania. Z gory dzieki za odpowiedz. Jak bylo to przeniesc:)
    Pozdrawiam
    Vibrancio
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak potrzebny ci kable transfer kit.
     
  4. zg2yt

    zg2yt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wystarczy ci obudowa na dysk twardy sata, robilem tak i dziala. Dane kopiowalem przez program xplorer360.
     
  5. VibrantDaniel

    VibrantDaniel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli mam xbox 360 slim?nie ma problemu? tutaj jest inny dysk
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dysk jest taki sam SATA
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum