1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie hdmi i component - czy zadziała?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janek555, Kwiecień 19, 2011.

  1. janek555

    janek555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moge podłączyć xboxa 360 w taki sposób, że obraz zostanie podłączony kablem HDMI, a wyjście z dźwiękiem kablem standardowym, tym dodawanym do konsoli bodajże Component w tym samym czasie? Czy Xbox wybierze sobie tylko jedno z wyjść i będę miał tylko obraz, albo tylko dźwięk?

    dokładnie chodzi mi o coś takiego:

    http://img62.imageshack.us/img62/3972/beztytuurkg.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Tak .
    down:
    Nie podrasować tylko ściągnąć plastik bo inaczej nie wejdą obydwa na raz ale to jest oczywiste chyba , po prostu bierzesz coś płaskiego najlepiej śrubokręt i rozpoławiasz obudowę z componenta i wpinasz tylko sam metal bez plastiku i wtedy wchodzą 2 kable na raz
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz trochę podrasować wtyczkę od component'u , był gdzieś tutek , zaraz poszukam.

    http://img96.imageshack.us/img96/5427/x3602.jpg
    (foto poglądowe.)

    @Up O to mi chodziło ,a mogłem napisać rozwal na pół i będzie git, by się nie czepiali. :)
     
  5. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    ale po co rozwalac wtyczke ? mozna dokupic przeciez kabel audio ( ten co jest dawany w zestawie razem z hdmi od m$ ) sam tak mam i nic nie musze rozwalac, wszystko lelegancko siedzi :)



    @edit
    zapomnialem dodac, na allegro koszt okolo 15 zl z kosztem wysylki jak sie dobrze czlowiek rozejrzy, ale srednio 20-30 z kosztami
     
  6. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No tak, ale i tak musisz wtedy Composite podłączyć. Jak chcesz dźwięk doprowadzić do głośników?
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    u mnie wchodza oba naraz bez rozwalania wtyczki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum