1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

polaczenie ixa z komputerem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 5iwy, Styczeń 31, 2010.

  1. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chce podlaczyc ixa do komputera ale ixbox go nie widzie . siec przechodzi test pomyslnie ale nie widzi komputera co moze byc nie tak, czy musze miec zainstalowany WMC??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    A udostępniałeś sieć xboxowi ?
     
  4. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    komputer tez nie widzi ixa ;/
     
  5. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
  6. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    komputer tez nie widzi ixa ;/
     
  7. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Wejdz na xbox.com i poszukaj tam porgramu live conncect czy cos takiego . Powinno pomoc jak go zainstalujesz
     
  8. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zle sie rozumiemy... nie chce polaczyc sie z XBL tylko zeby konsola widziala komputer... bo XBL mi dzialal(ban)... w tescie siec jest ok tylko nie widzi kompa
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na kompie musisz mieć zainstalowanego Windows Media Center ( czy jakoś tak ) żeby konsola "widziała" PC . No i dobrze by było żeby kabel PC-konsola był skrosowany .
     
  10. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    macie moze jakis link pod xp?

    chodziesz nie wydaje mi sie ze musze miec WMC bo po co by byl test laczenia z WMC albo ze samym komputerem??
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli chcesz grać na X360 łącząc się za pośrednictwem PC to program WMC nie jest potrzebny . Wystarczy kabel skrosowany i konfiguracja połączenia PC-konsola . Co prawda konsola nie będzie widziała PC ale grać będzie można . WMC jest potrzebne jeśli np. oglądasz filmy czy słuchasz muzyki z PC na X360 .
     
  12. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mowisz o xlink kai?
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Obojętnie , albo Xlink albo LIVE . Pomimo że konsola nie widzi PC to grać można . Wiem z doświadczenia bo mam tak samo . Gram czasem na Xlink oraz na LIVE ( jak wykupię GOLD-a ) . System mam XP pro ( oryginał ) ale bez zainstalowanego WMC .
     

Wczytywanie...

Poleć forum