1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

polaczenie ixa z komputerem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 5iwy, Styczeń 31, 2010.

  1. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chce podlaczyc ixa do komputera ale ixbox go nie widzie . siec przechodzi test pomyslnie ale nie widzi komputera co moze byc nie tak, czy musze miec zainstalowany WMC??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    A udostępniałeś sieć xboxowi ?
     
  4. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    komputer tez nie widzi ixa ;/
     
  5. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
  6. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    komputer tez nie widzi ixa ;/
     
  7. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Wejdz na xbox.com i poszukaj tam porgramu live conncect czy cos takiego . Powinno pomoc jak go zainstalujesz
     
  8. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zle sie rozumiemy... nie chce polaczyc sie z XBL tylko zeby konsola widziala komputer... bo XBL mi dzialal(ban)... w tescie siec jest ok tylko nie widzi kompa
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na kompie musisz mieć zainstalowanego Windows Media Center ( czy jakoś tak ) żeby konsola "widziała" PC . No i dobrze by było żeby kabel PC-konsola był skrosowany .
     
  10. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    macie moze jakis link pod xp?

    chodziesz nie wydaje mi sie ze musze miec WMC bo po co by byl test laczenia z WMC albo ze samym komputerem??
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli chcesz grać na X360 łącząc się za pośrednictwem PC to program WMC nie jest potrzebny . Wystarczy kabel skrosowany i konfiguracja połączenia PC-konsola . Co prawda konsola nie będzie widziała PC ale grać będzie można . WMC jest potrzebne jeśli np. oglądasz filmy czy słuchasz muzyki z PC na X360 .
     
  12. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mowisz o xlink kai?
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Obojętnie , albo Xlink albo LIVE . Pomimo że konsola nie widzi PC to grać można . Wiem z doświadczenia bo mam tak samo . Gram czasem na Xlink oraz na LIVE ( jak wykupię GOLD-a ) . System mam XP pro ( oryginał ) ale bez zainstalowanego WMC .
     
Wczytywanie...

Poleć forum