1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

połączenie komputera z xboxem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Wayne, Sierpień 27, 2011.

  1. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam otóż mam do was małe pytanie.
    Jak kupie kabel którym będe mógł podłączyć xboxa do komputera to gry które mam na dysku konsoli będe mógł przenieść na komputer ?
    Ps.gry są oryginalne to znaczy ściągnięte z market place i chodzą bez płyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Minion0PL

    Minion0PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    @up już wszystko wyjaśnił. Ja tylko mogę potwierdzić, że nie ma takiej możliwości.
     
  5. Compton

    Compton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Nie ma takiej możliwości, za to moje pytanie nasuwa mi się do Cb. Po co Ci gry których nie odpalisz na kompie ?
     
  6. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może chciał zwolnić miejsce na dysku konsoli ?
     
  7. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    hahah po co? Jakby chciał to usuwa z dysku a pózniej znowu instaluje. Po co przenosić?
    ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum