1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polaczenie PC-X360(udostepnianie sieci)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DeVil666, Grudzień 26, 2010.

  1. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najpierw sie przywitam, a wiec witam :]
    Chcialbym podlaczyc konsole do internetu zrobilem tak: podlaczylem PC z X360 przez kabel ethernet i co teraz zrobic jak skonfigurowac ?
    ps. Mam Windows 7
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    udostepnic łacze internetowe - jest masa poradnikow - SZUKAJ
     
  4. lolek1990

    lolek1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    A że tak sie wtrące to czy do połączenia konsola <-> PC nie jest potrzebny kabel sieciowy scrossowany? Bo jestem wręcz pewien że tak. Pozdrawiam
     
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    gdzies obiło mi się o ucho, że ponoć nowe karty sieciowe już same jakby "przerabiają" normalny kabel na scrossowany ...

    ale zawsze lepiej korzystać ze scroosowanego - mniej problemów ;)

    do autora - podłącz scrossowanym do drugiej karty sieciowej i zmostkuj połączenie 2 kart sieciowych i bedzie dobrze :) - testowane, działa ^^
     
  6. lolek1990

    lolek1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    No ja kupiłem w poniedziałek Xbox `a S Gb i mam problem żeby zrobić sieć ad-hoc wiec gdyby ktoś miał jakieś konkretne propozycje to ja się podepnę pod ten temat. Próbowałem żeby X robił siec ad-hoc i na kompie równiez siec robilem i za nic nie chce mi sie X polaczyc z kompem, mimo iz komp wykrywa mi w sieci konsole. Pozdrawiam i DZ
     
  7. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok juz sobie poradzilem do polaczenia użyłem normalnego kabla ethernet i użyłem połączenia mostkowego
    ps. wszystko jest na stronie microsoftu prosze bardzo: Używanie komputera do łączenia konsoli Xbox 360 z usługą Xbox LIVE
    dzieki za wszelkie rady, do zamkniecia
    ps. uzylem metody mostkowej ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum