1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie pc z xboxem za pomoca 2 routerów.

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez Pusiak, Wrzesień 25, 2011.

  1. Pusiak

    Pusiak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!Chciałbym polaczyc pc z xboxem za pomocą 2 routerów.
    Wzorowałem się na tym poradniku:[TUTORIAL] Bardzo tani sposób na WiFi w Xboxie 360 - PSP-team.pl - Forum o PlayStation Portable (PSP)
    Oprocz tego wpisalem wszystkie dane recznie potrzebne do polacznia czyli adres ip dns mac itp.jednak wyswietla sie blad przy tescie.Mam przeczucie ze jest to zwiazane z tym ze mam router z netii a dokladnie 2 routery asmax i przy 4 kroku:

    4. ustawiamy tam tryb pracy jako Client (A) i nazwe tego AP z ktorym chcemy sie polaczyc (. Czasem trzeba ustawic MAC ale nie zawsze jest to wymagane.

    Mam inne menu i nie jestem pewien czy dobrze ustawiłem:[​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us


    Prosze o rozwiazanie problemu i napisanie co zle robie.Z gory dzieki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil2232

    kamil2232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A jakie to ty masz routery bo tu nie chodzi o gryzienie sie WAN i LAN tylko możliwości routerów
     
  6. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    podaj modele router ma to do siebie ze kazdy interfejs jest w innej sieci
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Spoko już sobie poradziłem. Problem nie leżał w samej konfiguracji tylko prawdopodobnie routery mają bug w sofcie bo łączą się jedynie przy szyfrowaniu WEP lub bez zabezpieczeń. Routery to TL-WR543G.
     
Wczytywanie...

Poleć forum